הסיפור שלנו

יש מה לספר לילדים

נעים להכיר!

אנחנו נטע מלכא ואילת אלמדון דורון
ברוכים הבאים לטוש ולוש, הקונדיטוריה הביתית המוקפדת שלנו.
כאן אנחנו מכינות את כל הדברים שאנחנו הכי אוהבת- טארטים, עוגיות, פחזניות, וגם מלוחים כמו קישים וגאלטים. אם חיפשתם מתנה מתוקה, אנחנו אופות בקונדיטוריה גם מארזי קינוחים, קופסאות פינוקים ועוגות יום הולדת.
את הכל אנחנו מייצרות בהקפדה רבה, על פי הזמנה מראש, בעבודת יד, ללא שימוש במרכיבים מוכנים או תעשייתיים ותוך בחירה בחומרי הגלם הטובים ביותר.
הקונדיטוריה מקבלת הזמנות יומיים מראש, אבל אם נתקעתם ותרצו להזמין בהתראה קצרה יותר, הווטסאפ שלנו זמין ונשמח לעזור. 

איך הכל התחיל?

אנחנו בוגרות לימודי קונדיטוריה באסטלה ובישולים. צברנו ניסיון בקונדיטוריות ומסעדות כגון: בלוסקיי ולומינה של השף מאיר אדוני, טאטי, פטיסרי מזרין, לחמנינה וגוז' ודניאל.
נפגשנו כשעברנו לגור באותו הבניין, והחיבור המקצועי יצר ביננו קליק מהיר.
בחופשת הלידה הראשונה התחלנו לאפות יחד בשביל הפאן.
ובשנייה (כן, שוב ילדנו במקביל ולא, לא תכננו 🙂 ) המשכנו את מסורת האפייה ותוך כדי פיתחנו מתכונים שמשמשים אותנו עד היום.
הקורונה טרפה מבחינתנו את כל הקלפים ומיוזמה חד פעמית של מכירה ביתית בשישי, נולד עסק שהוא כל כולו אנחנו.
אז אם אתם אוהבים להתפנק עם מאפים שווים או אוהבים לפנק בפטיסרי איכותי
הגעתם למקום הנכון.
עשינו לכם חשק? מעולה! 

כתבו עלינו

בטן מלאה

הכירו את טוש ולוש הלא הן אילת ונטע שלא רק שהן גרות ביחד הן גם חברות ועובדות ביחד בעסק. הן עבדו לא מעט שנים במסעדות נחשבות כמו גוז' ודניאל, טאטי, מזרין ומסעדות השף הכשרות של מאיר אדוני, וכשהקורונה הגיעה, הן קיבלו "דחיפה" קלה כמו שנטע כינתה את זה ..

רשת 13

תפריט המתוקים משתנה בהתאם לחשקים המשותפים, לעונה ולטריות חומרי הגלם, אך כולל תמיד את הבסט סלרים של שתיהן: טארט לימון מעוצב לתפארת שכבר עשה לו עדר מעריצים, וסנט הונורה - אותו מגדל פחזניות ממולאות מפואר שמלאכת הכנתו סבוכה ורצופה פירוטכניקה ..

מאקו אוכל

הגרסה של טוש ולוש לקינוח הידוע היא האחת בשבילכם. אחרי שעבדו במשך שנים בטופ של הקונדיטוריה הישראלית, החליטו אילת אלמדון דורון ונטע מלכה להקים עסק עצמאי משותף; בין כל הקינוחים המרהיבים שהן מוציאות תחת ידיהן, הצליחו השתיים לדייק את העוגה הבאסקית...